Tigertræning: Legekoncert

13 jun

Dato

søn. 13. jun. kl. 10.00 til kl. 11.00
50 kr.
Arrangementet foregår i Ryparkens idrætsanlæg - på kunstgræsbanerne ved siden af beach volley banerne. Vi tager højde for corona og dertilhørende restriktioner. Barn og evt. forældre vil stå i samme danseboble og få udleveret en udstyrskasse med vimpler m.m.
En musikalsk, interaktiv oplevelse for hele familien. Til Tigertræning oplever børn og voksne at musik, historie og bevægelse spiller sammen

Tigertræning er er pædagogisk bevægelseskoncept udviklet af idrætspædagog Lise Steffensen. Tigertræning indeholder bevægelseshistorier, samarbejdslege, kamplege og tumlelege. Børn, pædagoger og forældre bliver aktivt inddraget til koncerterne og får altid nye ideer til leg, musik og bevægelse med hjem. Vi tage langt ind i skoven med en sulten bjørn, vi danser med vimpler, fanger hinandens haler, fægter med sværd og en masse andet.

Tigertræning har de seneste år rejst rundt i Danmark, Tyskland, Grønland og Færøerne og undervist og underholdt mange børn, familier og institutioner.

Link til tilmelding kommer senere.

Lidt om corona 

De til en hver tid gældende coronarestriktioner vil blive overholdt ifm. afviklingen af arrangementer eller tilbud. Derfor forbeholder vi os også retten til at lave ændringer i programmet i forbindelse med de givne coronarestriktioner.