Biens Dag 2021

20 maj

Dato

tor. 20. maj. kl. 15.30 til kl. 17.30
Gratis
Adresse: Vognmandsmarken 69, 2100 København Ø Mødested: Ved Den Bemandede Legeplads
Er du modig som bien? Så kom med på skattejagt og vær med til at fejre Biens Dag 2021!

I anledning af FNs internationale "Biens Dag" går Kildevæld Kulturcenter og Vildbørn sammen om at skabe en fejring, som byder på både skattejagt rundt i Kildevældsparken og frøbomber hjemme fra stuerne.

Selvom bien er lille er den mere end almindelig betydningsfuld. Bybien Brumle finder nemlig dagligt modet til at flyve ud i verden og producere mad til os allesammen. Brumle flyver nemlig fra blomst til blomst og spreder pollen i processen. Denne proces hedder bestøvning og er med til, at blomster og planter kan vokse sig store og stærke og give frugt. Men Brumle er frygteligt ensom og mangler venner til at hjælpe med alt det hårde arbejde. HELDIGVIS kan DU hjælpe. Find dit mod frem, kom med på skattejagt i Kildevældsparken og vær med til at vi fejrer biens bedrifter.

Skattejagt

Kom med d. 20. maj kl. 15:30-17:30, hvor der vil være Bi-skattejagt. Her skal du som deltager finde dit mod og være med til at skabe nye venner til Bybien Brumle! Der er start ved Den Bemandede Legeplads i Kildevældsparken og herefter går I selv rundt og finder de forskellige poster. Der vil være udlevering af frøbombe-kits ved endt skattejagt, så i kan fortsætte balladen derhjemme. Vi glæder os til at se jer og håber på, at i er mange, der vil hjælpe bien!

Corona

Alle er velkomne fra 15:30-17:30 og der kræves ingen billet, for at kunne overholde retningslinjerne anbefaler vi følgende tiltag:
  • Undgå at deltage, hvis du har symptomer
  • Der vil være tydelige afstandsmarkeringer - overhold venligst disse
  • Hvis der er mange til stede når i kommer, så prøv igen senere
  • Vi sørger selvfølgelig for håndsprit og rengøring af materialer