Krudttønden

Telefontid

Tirsdag, 21. september 2021

Krudttønden

Lukket

Horizontal tabs

Krudttønden

Kontaktoplysninger

Serridslevvej 2
2100 KBH Ø
Telefon: 35303060

www.krudttonden.dk

Krudttønden blev etableret på baggrund af en række kunstnere og ildsjæles initiativ. Visionen om et kulturmekka på Østerbro, med teater, værksteder, koncerter, foredrag og andre kulturelle events, blev realiseret i 1990, hvor man fra vækstlagsniveau og med en række etablerede kunstneres medvirkende, formåede at vinde politisk gehør for projektet og dets vision.

Krudttønden, der er en del af Kultur Østerbro, danner i dag rammerne om en musikscene, et teater og en kulturcafé. Vores kernekompetence er at formidle intime oplevelser inden for et meget varieret og alsidigt repertoire, bl.a. med formålet om at bygge bro mellem vækstlag og professionelle kunstnere. Vi har en bydækkende profil og gæstes fortrinsvis af publikum fra København og omegn. Krudttønden faciliterer, i samarbejde med Kultur Østerbros øvrige institutioner, en række kulturudbud for og med borgerne på Østerbro.

Vi præsenterer ca. 400 arrangementer om året, fordelt på ca. 100 koncerter, 10 teaterproduktioner (240 teaterspilledage), og en række øvrige kulturelle arrangementer som eksempelvis storytelling og foredrag.
Krudttøndens intime scener og klubagtige forhold fremmer effekten af nærvær, og er et godt udgangspunkt for dannelsen af "close up" oplevelser mellem de optrædende og gæsterne. 

For mere information og eventkalender besøg www.krudttonden.dk