Spiser du dyr? (UDSOLGT)

21 mar

Dato

21.03.2018, 18:30 til 21:00
Gratis
Kultur Ø og CPH:DOX inviterer i forbindelse med DOX:DIREKTE til visning af den premiereaktuelle dokumentarfilm "Eating Animals".

Filmen, lavet af Christopher Quinn handler om at spise kød midt i en klimakrise. Derefter vil der være live-transmitteret samtale med filmskabere og eksperter omkring emnet. 

Om "Eating Animals"
Ved du, hvordan en chicken nugget bliver til? Du har ikke lyst til at vide det. Men vil man alligevel gerne inspireres til at tænke over, hvad man spiser, er filmatiseringen af Jonathan Safran Foers bestseller et godt sted at starte. Forer forsøger nemlig ikke at omvende nogen. Han får os til at tænke et skridt videre - og til at konfrontere os selv ved den industrielle kødproduktions konsekvenser - ikke blot for dyrene, men også for os selv, og den planet, vi lever på. Natalie Portman lægger stemme til. Velbekomme! 

Live-transmitteret samtale:
Efter filmen diskuterer kokken Nikolaj Kirk, dokumentarfilmsinstruktør Phie Ambo og fødevareforsker og prodekan på Københavns Universitet Andreas De Neergaard kødindustrien i en dansk kontekst med fokus på forskning, etik og politik. 

HVAD: Filmvisning og livestream af debat (Engelsk med danske undertekster)
HVOR: Østerbro Bibliotek, Dag Hammarskjölds Allé 19, 2100 Kbh Ø
HVORNÅR: D. 21. Marts kl. 19, Dørene åbner kl. 18.30.
GRATIS ENTRÉ, men tilmelding skal ske via Billetto.dk.