FROST FESTIVAL: MOZART I MIDTEN

20 feb

Dato

20.02.2018, 18:30 til 21:30
220,00
Den klassiske musik får nyt liv, når Frost, i samarbejde med Kultur Ø, inviterer Danmarks Underholdningsorkester inden for i Idrætshuset.

De fremfører det nyudviklede koncertformat ’Mozart i Midten’, hvor publikum præsenteres for et bredt udvalg af den ikoniske komponists værker i et nytænkende live-format.

Den klassiske koncertoplevelse bliver redefineret og udvidet, når orkestret placeres i cirkelformation på gulvet, mens publikum ser på fra tribunerne omkring banen i den smukke højloftede sal, hvis hvælvede, hvidmalede loftsbuer og mørkebrune træsæder emmer af klassisk arkitektur. Musikere og sal vil til lejligheden blive indhyllet i en specialdesignet lysiscenesættelse, der forvandler koncerten til en medrivende totalinstallation af lyd og lys.

Det er Mozarts tidlige værker, der er særligt i fokus denne aften, men de blandes med mere kendte kompositioner fra senere perioder. Musikken sættes sammen på denne utraditionelle måde, for at skabe en ny, gennemkomponeret oplevelse af hans musik.
Sopranen Sibylle Glosted, modtager af Reumerts Talentpris 2017 og kåret som Årets Unge Operatalent ved Copenhagen Opera Festival 2016, synger velkendte arier, og en række musikere fra Danmarks Underholdningsorkester kan desuden opleves som solister.
‘Mozart I Midten’ er både en koncert, som kan nydes og give nye nye perspektiver på Mozarts musik, hvis man kender og elsker den, men også blive til en uforglemmelig, sansemættet indgang til en uomgængelig del af musikhistorien, hvis man oplever Mozarts musik live for første gang.

INFO
Frost Festival: 'Mozart i Midten'
20. februar kl. 20:00 - dørene åbner kl. 18:30
Vi anbefaler at ankomme tidligt.
Idrætshuset ved Østerbro Stadion, Gunnar Nu Hansens Plads 7, Østerbro.

Billetter: https://www.ticketmaster.dk/event/440705