Fortællingens Dag

24 jan

Dato

24.01.2019, 19:30 til 21:30
85 kr. plus gebyr
”Lys i mørket 2” byder på nye historier, der inkluderer både heste, afdankede juletræer, færgemænd og bordbomber.

Gravers Graversen og Susan Ørum tager udgangspunkt i deres eget liv, og de fortæller direkte fra hjertekulen om diverse – ofte absurde - situationer. Det er sjovt, det er alvorligt, og der kan blive brug for et lommetørklæde. 

Fortællingens dag afholdes igen i år i København under mottoet: ”Lys i mørket”. Denne særlige aften fortæller Gravers Graversen og Susan Ørum historier med deres bud på, hvad ”lys i mørket”, betyder for dem. Maja Clementsen er konferencier.

Billetter via Billetto – 85 kr. + gebyr

Gravers Graversen 
Fortæller med underspillet humor, timing og stilsikker sans for den gode historie. 

Susan Ørum
Fortæller sine sande løgnehistorier råt for usødet med plads til både grin og tårer. 

FIDA – Fortællere i Danmark- fejrer hvert år ”Fortællingens dag” for at udbrede den mundtlige fortælling i Danmark. Historiefortællingen, der gennem tiderne har samlet os og skabt den unikke følelse af samhørighed, som kun historiefortælling kan gøre det. Gravers Graversen og Susan Ørum er moderne historiefortællere, der bærer fortællestafetten videre. 

Fortællingens dag præsenteres i samarbejde med Kultur Ø og FIDA. 

Pop-up aktiviteterne i Havnekulturkontoret i Århusgade er iværksat af Kultur Ø i Københavns Kommunes Kultur - og Fritidsforvaltning og Kulturhavn 365. Huset er i en midlertidig periode stillet til rådighed af By & Havn.