EM2020: Fodboldfans - Selvpineri og jubelbrøl

26 maj

Dato

ons. 26. maj. kl. 19.00 til kl. 21.00
25 kr.
Dagens panel diskuterer og reflekterer over fodbold og fankultur.

Hvor finder man de fedeste fodboldfans? Vil fodbold på sigt dø uden tilskuere på lægterne? Er vinterpause-depression en diagnose? Hvorfor er det så stor en fornøjelse at råbe ”bonderøve” efter FC Midtjylland og drille kollegaen om mandagen efter weekendens kampe?

Disse spørgsmål og meget mere bliver berørt når dagens panel diskuterer og reflekterer over fodbold og fankultur. Dagens panel er Poul Hübertz (Tidligere Millwall + et hav af danske fodboldklubber), Oscar Rothstein (Idéhistoriker, fodboldskribent og hyppig gæst i Mediano) og Anders Hagen (tidligere P3-vært og nu fankoordinator for landsholdet). 

Dagens vært og moderator er Johan Lyngholm-Bjerge, sportsjournalist med flere fodboldbøger på CV'et (bl.a. Jakob Kjelbjergs Survivor).
Som publikum har du bl.a. mulighed for at stille spørgsmål til panelet - og vinde en præmie hvis du stiller "dagens bedste spørgsmål" 

Ved spørgsmål: henriknygaard@fodboldtalks.dk

Praktisk information

  • Arrangementet foregår på Østerbro bibliotek kl. 19 - ca. 21
  • Vi har begrænsede pladser. Billetter koster 25 kr. og kan købes her. Er du forhindret i at komme på dagen bedes du melde afbud, så andre kan få glæde af billetten

Corona

  • Der skal fremvises et gyldigt coronapas samt ID ved fremmøde.
  • Når du går og står skal du have mundbind eller visir på. 
  • Vi tager naturligvis forbehold for de gældende corona-retningslinjer, og vi forbeholder os retten til at udsætte eller rykke arrangementet til anden lokation på Østerbro i tilfælde af ændrede eller nye coronarestriktioner.

EM2020 - #EM på hjemmebane 

Arrangementet præsenteres af Fodboldtalks i samarbejde med Københavns Kommune og Østerbro Bibliotekerne - i anledning af Copenhagen Euro 2020 (2021)