Corona-virus

Vær opmærksom på, at mange services og tilbud i Københavns Kommune er lukket eller ændret pga. corona-virus. Læs her, hvordan de forskellige områder fungerer i de næste uger, og hvordan du kommer i kontakt med os.

 

Læs mere på kk.dk/corona

 

Praktisk information

Generel information om Østerbrohuset.

Adresse:

Østerbrohuset
Århusgade 103
2100 København Ø 

Spørgsmål?

Du er altid velkommen til at kontakte Østerbrohusets personale alle hverdage kl. 9.00 - 12.00 på telefon 8220 5087 eller sende en mail til bookoesterbro@kff.kk.dk
Oplever du et akut problem i huset når personalet ikke er til stede? - Så bedes du kontakte Ejendomsdrift & Service på telefon 3366 3360 - også i weekenderne. 
Ved spørgsmål vedrørende forplejning ved møder samt børnefødselsdage bedes du kontakte Østbo103: telefon: 52303080 eller mail: kontakt@oestbo103.dk

Husorden i Københavns Kommunes kultur - og fritidsinstitutioner

Læs mere om ordensreglerne i vores institutioner her. 

Parkering:

Der gælder samme regler for parkering i de optegnede parkeringsbåse mod Århusgade og Vordingborggade som i den omkringliggende parkeringszone. Parkeringskontrol varetages af Q-Park. Der er placeret en billetautomat på Århusgade, på den modsatte side af Østerbrohuset. Alternativt kan der købes billet via Q-Park's app, områdekoden er 3300.

Offentlig transport:

Østerbrohuset er beliggende 300 meter fra Nordhavn Station.