Corona-virus

Vær opmærksom på, at mange services og tilbud i Københavns Kommune er lukket eller ændret pga. corona-virus. Læs her, hvordan de forskellige områder fungerer i de næste uger, og hvordan du kommer i kontakt med os.

 

Læs mere på kk.dk/corona

 

Praktisk information

Generel information om Ryparkens Idrætsanlæg.

Adresse:

Ryparkens Idrætsanlæg
Lyngbyvej 110
2100 København Ø.

Spørgsmål?

Ryparken Idrætsanlæg er selvbetjent. Har du spørgsmål, er du altid velkommen til at sende en mail til bookoesterbro@kff.kk.dk eller ringe fra kl. 09-12 på telefon 82205087. Bemærk at telefonen er lukket i weekender og om onsdagen. 

Oplever du et akut problem, der forhindrer dig i at anvende Ryparkens Idrætsanlægs faciliteter, bedes du kontakte Ejendomsdrift & Service på telefon 3366 3360.

Husorden på Københavns Kommunes kultur - og fritidsinstitutioner

Læs mere om ordensreglerne i vores institutioner her. 

Information om handicapforhold: 

Foreningen God Adgang har udarbejdet et faktaark for Ryparkens Idrætsanlæg, hvor du kan finde information om anlæggets handicapforhold. Du finder arket her

Offentlig transport:

Ryparkens Idrætsanlæg ligger ved Lyngbyvejen, tæt ved Ryparkens S-Station. Du kommer ind til anlægget fra Ryparken ved nr. 96.

Parkering:

Der er gratis parkering i de opstregede p-pladser i anlæggets åbningstid, men bemærk at parkering på græsarealer og foran porte ikke er tilladt.