Øbro Amazonas: Babyaktivitetsrum

Vores aktivitetsrum for de mindste i Øbro-Hallen kan lejes ud til arrangementer, legestue mm.

Øbro Amazonas er et aktivitetsrum for de mindste (0-3 år) og deres voksne, hvor der er aktiviteter af forskellig art. Temaet for rummet er Amazonas, og du vil blandt andet kunne møde Krokodillen Alfred, Tapiren Geo og Jaguaren Mette, der hver især kan noget helt specielt. Nogle dyr er gode til motorik og rytmik, mens andre er dygtige til sprog og leg.

Alverdens arrangementer for dig og dit barn

Rummet bliver fyldt med alt fra workshops og foredrag, undervisning i babymassage og babytegn, pop-up bibliotek, til alternative mødre- og fædregrupper eller hvordan man laver vilde lege med sin baby. Mulighederne er utallige, og sidder du inde med aktiviteter du godt kunne tænke dig i rummet, eller en god idé du har lyst til at prøve af, så byd endelig ind. Er aktiviteterne åbne og gratis for brugerne, vil det være gratis at låne lokalet. Holder du et lukket arrangement koster det 200 kr./time. Du kan leje rummet her.

Kontakt os gerne 

Har du spørgsmål til rummet, eller har du en god idé til en aktivitet, er du meget velkommen til at skrive til os på mail amazonas@kk.dk.