Corona-virus

Vær opmærksom på, at mange services og tilbud i Københavns Kommune er lukket eller ændret pga. corona-virus. Læs her, hvordan de forskellige områder fungerer i de næste uger, og hvordan du kommer i kontakt med os.

 

Læs mere på kk.dk/corona

 

Forårssæsonen for Øbro Amazonas er gået i gang

Øbro Amazonas er et aktivitetsrum for de mindste (0-5 år) og deres voksne, hvor der er aktiviteter af forskellig art.

Temaet for rummet er Amazonas, og du vil blandt andet kunne møde Krokodillen Alfred, Tapiren Geo og Jaguaren Mette, der hver især kan noget helt specielt. Nogle dyr er gode til motorik og rytmik mens andre er dygtige til sprog og leg. Rummet ligger i Øbro-Hallen (svaømmehallen på Østerbro) - på 1. sal.  

Rummet bliver fyldt med alt fra workshops og foredrag, undervisning i babymassage og babytegn, til alternative mødre- og fædregrupper eller hvordan man laver vilde lege med sin baby. Vi starter op med Barselscafé med pop-up bibliotek, workshop i Babytegn både på engelsk og dansk, Fars Klub og workshop i Karriere efter barsel. 

Er aktiviteterne åbne og gratis for brugerne, vil det være gratis at låne lokalet, og ellers koster det 200 kr./time.  

Det er også muligt at booke rummet privat via Halbooking til 200 kr./time, hvis fx dig og din mødregruppe har lyst til lidt mere plads. Opret en bruger her, vælg Øbro-hallen og Øbro Amazonas, og book de tider du vil. 

Vi har oprettet en gruppe på Facebook for Øbro Amazonas - den kan du melde dig ind i her - hvis du har lyst til at blive opdateret på nyheder og arrangementer i rummet.