Åbning af Øbro-hallens babyaktivitetsrum

Mandag d. 5. november åbner vores nye babyaktivitetsrum i Øbro-hallen.

Vi inviterer derfor til et uformelt og hyggeligt åbningsarrangement, hvor du kan se det superflotte rum, og høre mere om de aktiviteter, workshops og foredrag der kommer til at foregå i rummet over de næste par måneder. 

Mød instruktørerne bag nogle af vores kommende babyarrangementer, bl.a. underviser og fysioterapeut Marianne Mogensen og Britt Reymann Blum, der underviser i "Go Play - leg med din baby"

Der vil blive serveret frugt og saft, og babyer er selvfølgelig meget velkomne :)

_______________________________________________

Konceptet for babyaktivitetsrummet er udviklet af visuel kommunikationsdesigner Matylda Rosenbæk og production designer Käthe Stougaard Kofoed Espersen. Rummet er udført i samarbejde med rum og møbeldesigner Mette Karina Johansen.

Temaet er "Amazonas", og du kan her møde både kaimanen Alfred, tapiren Geo og jaguaren Mette, der hver især kan noget helt specielt. Nogle dyr er gode til motorik og rytmik mens andre er dygtige til sprog og leg. 

Vi har ikke fundet på et navn til rummet endnu, og vi brygger på en navnekonkurrence snarligt, så hvis du ligger inde med en god idé til hvad rummet kunne hedde, så følg med på vores facebookside, hvor der kommer mere info snart.